"תכתוב תרוויח" של צפריר בשן הוא מדריך לכתיבה אפקטיבית, המציע שורה ארוכה של כלים לכתיבה מקצועית למי שנוהג לכתוב בפייסבוק, בלוגים, מאמרים, מיילים לקולגות ומלמד את הכללים הנכונים לכתיבה שיווקית איכותית.
כבלוגרית ומנהלת שיווק, תפקיד הכולל כתיבת תכנים לאתר החברה, פייסבוק, אינסטגרם, דיוורים ומיילים לשיתופי פעולה, מצאתי את הספר מאוד יעיל ונהיר.
מה כדאי לכתוב, מה לא כדאי לכתוב, איך כדאי להתנסח (תלוי בקהל הקוראים), מה הכרחי בכתיבה, מה מיותר, תוך כמה זמן תאבד את הקורא ואיך תצליח להחזיק אותו קצת יותר ולהעביר את המסר – את כל אלו תמצאו בספרו של צפריר, כשהכל כתוב בצורה מאוד ברורה, עניינית ומלאת הומור.
למה חשוב שטקסט מקצועי יעסוק רק בנושא אחד ומדוע טקסטים שמתייחסים לכמה נושאים לא מצליחים להעביר שום מסר? מדוע חשוב שהכותרת לפוסט, למייל או למאמר שלכם תתאים לתוכן הטקסט? למה מילות חיפוש הן רעל לכתיבה אפקטיבית והניסיון לשתול אותן לתוך טקסט קיים תמיד ייצר תוצאה לא אמינה? איך משלבים בצורה נכונה מילות חיפוש בתוך טקסט? למה לא כדאי להשתמש בביטויים נפוצים? האם להציג את העסק שלכם ביחיד, רבים, זכר או נקבה בניוזלטר או בפרסום בפייסבוק? מהם היתרונות של טקסטים קצרים ומדוע תמיד לא כדאי להאריך במילים? הספר "תכתוב תרוויח" עונה על שאלות אלו ורבות אחרות, בליווי הסברים ודוגמאות.
הוא מתעכב גם על כלים ייחודיים, כמו כתיבה של הומור, טיפים ותבניות מרכזיות אחרות ברשתות החברתיות. "תכתוב תרוויח" יעזור לקוראים לכתוב יותר שיווקי, יותר אינפורמטיבי, יותר מניע לפעולה ובעיקר הרבה יותר טוב.
צפריר בשן, עיתונאי לשעבר, כותב מקצועי לארגונים גדולים במשק ועורך סדנאות לכתיבה אפקטיבית, מעניק לקוראים ארגז כלים לכתיבה טובה המבוסס על הניסיון הרב האישי שלו בכתיבה.
"תכתוב תרוויח" הוא ספרו השני של צפריר בשן. ספרו הראשון "כתיבה אפקטיבית" נמכר באלפי עותקים והפך לכלי בסיסי בארגז הכלים של עובדים במשרדי ממשלה, תאגידים, עמותות ועצמאים. ובעיקר של כותבים. צפריר בשן שימש בעבר עורך ובעל טור בעיתונים הארץ וגלובס וכיום הוא מרצה ומנחה סדנאות כתיבה, אסטרטג וכותב מקצועי.
כריכה רכה
175 עמודים
מחיר (כולל משלוח): 95 שקל
לרכישת ספר מודפס או עותק דיגיטלי