השקת החנות הראשונה של רשת אליס הלבשה תחתונה בגן העיר תל אביב ALICE – My UnderWorld

השקת החנות הראשונה של רשת אליס הלבשה תחתונה בגן העיר תל אביב ALICE – My UnderWorld

בשבוע שעבר הייתי בפתיחה של חנות חדשה ומקסימה בגן העיר.

מדובר בחנות הראשונה ברשת הלבשת תחתונה חדשה ואיכותית.

השקת החנות הראשונה של רשת אליס הלבשה תחתונה בגן העיר תל אביב ALICE – My UnderWorld

ALICE –  My UnderWorld – המוטו של הרשת הוא להגשים את רצונן של נשים רבות בישראל שמחפשות הלבשה תחתונה איכותית, יפהפייה נוחה ובמחירים אטרקטיביים. החנות הראשונה נפתחה בקניון גן העיר תל אביב, על ידי אשת העסקים והיזמית אינה מלשקו, אשר לדבריה "ההשקעה בתכנון עיצוב והקמת החנות מסתכמת ב-800 אלף ש' ובעתיד אני מתכננת לפתוח חנויות נוספות של  ALICE –במיקומים אסטרטגיים".

השקת החנות הראשונה של רשת אליס הלבשה תחתונה בגן העיר תל אביב ALICE – My UnderWorld

לדברי היועצת השיווקית, המלווה את ההקמה של הרשת, אורלי אייזיק: "הקונספט העיצובי והשיווקי של הרשת נבנה בהשראת הסיפור: "אליסה בארץ הפלאות"-WONDERWORLD . אליס מבטאת את עולם החלומות אליו יכולה כל אישה בכל גיל והיקף להיכנס, להתחבר למותג ולהרגיש שהיא נמצאת בתוך חוויה נשית וחגיגה חושית. ערכי המותג של ALICE הם פנטסיה, נחשקות והנאה וערכים אלו באים לידי ביטוי בעיצוב החנות- ALICE –  My UnderWorld ובכל האלמנטים הגרפיים הנלווים לה. כדי להציג את הקונספט העיצובי בחרו המעצבים בעולם דמיוני – על הגבול הדק שבין פנטזיה נשית לבין נאיביות. הלוגו הנבחר משלב את האות A הגדולה, שחורה ומסולסלת עם לב רך בצבעים תכלכלים, פנים החנות הוא שילוב בין צורות גיאומטריות דרמטיות בשחור ולבן השאובות מעולם התעתועים למוצרים נשיים, מפנקים ורכים. כל האלמנטים יחד יוצרים חיבור בין רכות, רעננות ונאיביות לבין פנטזיה נשית".

עיצוב גרפי ומיתוג –  ALL IN ONE

אדריכלות ועיצוב פנים – פביו נוביק ונועה יאנג ממשרד NOVICK&YUNG.

החנות תוכננה ועוצבה באופן יצירתי על מנת לשלב חוויית קניה מחבקת ונעימה עם עולם הפנטזיה ומנגישים את המוצרים בצורה הטובה והמחמיאה ביותר.

לדבריהם: "הקווים שהנחו אותנו בעיצוב ALICE –  My UnderWorld הם חווית קניה מהנה בשילוב עם עולם הפנטזיה של אליס. היה חשוב ליצור חלל נגיש בעיצוב וזרימה ושהמוצרים יוצגו בצורה אטרקטיבית."

השקת החנות הראשונה של רשת אליס הלבשה תחתונה בגן העיר תל אביב ALICE – My UnderWorld

אינה מלשקו, אישה נאה ולבבית, שעלתה לארץ בגיל 21 ממולדובה, היא יבואנית בלעדית של מותג ההלבשה התחתונה מאירופה – VERALLY. מדובר במותג איכותי המעוצב ומיוצר באירופה וכולל: חזיות, תחתונים, סטים, מחטבים, גרבונים מיוחדים, הלבשה תחתונה סקסית, הלבשה תחתונה ספורטיבית, אופנת פנאי, קו אופנתי לכלות ותחפושות סקסיות ועוד. כל פריטי ההלבשה התחתונה הם אופנתיים ואיכותיים ומעוצבים בנוחות מרבית. הדגמים, העשויים מבדים נושמים, מגיעים במבחר גדול של מידות, תוך שימת לב לפרטים הקטנים ולגימורים – ומאפשרים לכל אישה לחוש בנוח במהלך כל היום.

אינה נשואה ואם לבת ובן המשרתים ביחידות מובחרות: בקרקל ובגולני, חיה במושב בדרום הארץ, מחוברת לשלווה של הטבע.

בשנים האחרונות אינה עצמאית כיצואנית מצליחה של שתלים דנטליים ישראליים. מאז ומתמיד היא זוכרת עצמה כיזמית בנשמתה ובמקביל בעלת חוש מפותח לאסתטיקה, עיצוב ויופי. כעת היא חשה שבשלה לפתיחת יזמות חדשה בנושא חדש.

השקת החנות הראשונה של רשת אליס הלבשה תחתונה בגן העיר תל אביב ALICE – My UnderWorld

ההיכרות עם חברת Verally מבלרוס, יצרנית ויצואנית בתחום ההלבשה התחתונה הייתה, באחד הקונגרסים הרפואיים הבינלאומיים – שם ערכו לאינה היכרות עם בעלת המפעל של verally.

אינה הוזמנה למפעל Verally בבלארוס והוקסמה מהסחורה העדינה והיפהפייה ובעיקר מהאופן בו הם שמים דגש על האיכות והנוחות של המוצרים והמבחר של הגדלים.

החיבור ל-Verally יצר לאינה את החיבור בין החוש העסקי לחוש האסתטי וכך נולד קונספט חדש בתחום ההלבשה התחתונה – רשת חנויות אליס תחת הסיסמה:

 Alice – My Underworld.

אליס מסמלת את עולם האגדות, את החוויה הנשית האישית של כל אישה, בכל גיל, היקף ומידה. המוצרים איכותיים, אופנתיים  ונוחים והכל במחיר של יוקרה נגישה.

לאינה, חינוך מהבית שאינו מאפשר לה לצאת ללא התאמה מושלמת של לבני נשים . בבית לימדו אותה שעדיף מוצר אחד טוב ויקר על פני עשרה מוצרים לא איכותיים וזולים. מאז ומתמיד היה לה מגוון מרשים של מוצרים יפהפיים על מנת להתאים אותם למצב הרוח שלה או זה שהייתה מעוניינת ליצור.

אז לאחר הביקור בחנות, אני יכולה לספר שמאוד אהבתי את העיצוב, האווירה, הפריטים המהממים ואת השירות האדיב והנעים.

הנה תמונות מאירוע ההשקה:

השקת החנות הראשונה של רשת אליס הלבשה תחתונה בגן העיר תל אביב ALICE – My UnderWorld

השקת החנות הראשונה של רשת אליס הלבשה תחתונה בגן העיר תל אביב ALICE – My UnderWorld

השקת החנות הראשונה של רשת אליס הלבשה תחתונה בגן העיר תל אביב ALICE – My UnderWorld

השקת החנות הראשונה של רשת אליס הלבשה תחתונה בגן העיר תל אביב ALICE – My UnderWorld

השקת החנות הראשונה של רשת אליס הלבשה תחתונה בגן העיר תל אביב ALICE – My UnderWorld

השקת החנות הראשונה של רשת אליס הלבשה תחתונה בגן העיר תל אביב ALICE – My UnderWorld

ScreenHunter_4572 Dec. 15 07.21

פלא שיצאתי מרוצה?

 

ScreenHunter_4580 Dec. 15 07.24

מבצעים לוהטים לסוף השנה האזרחית:

חזיה שנייה ב-50 אחוז הנחה.

גרביונים יפהפיים – 60-100 ש'.

שני תחתונים ב-50 ש' מתוך מבחר.

לקונים באליס ב-1000 ש' משלמים רק 750 

אליסALICE – My UnderWorld

גן העיר – רחוב אבן גבירול 71

תל אביב קומת הכניסה, חנות מס' 23.

טל. 052-7284991

לדף הפייסבוק של אליס:

https://www.facebook.com/ALICEMYUNDERWORLD/

הצטרפו לדף הפייסבוק של הבלוג הדרלינג

הדר אוקנין – בלוגרית לייפסטייל ומשווקת במדיה החברתית

לוריאל 70 אחוז הנחה

ScreenHunter_1374 Mar. 22 17.50

ScreenHunter_1373 Mar. 22 17.49

מבצע נעלי נשים ננין ווסט Nine west

ScreenHunter_1401 Mar. 26 11.08

ScreenHunter_1380 Mar. 24 00.10

 

3 מחשבות על “השקת החנות הראשונה של רשת אליס הלבשה תחתונה בגן העיר תל אביב ALICE – My UnderWorld

  1. פינגבק: אביב באליס הלבשה תחתונה Alice – My Underworld | HADARLING

השאר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s