רשת CROCS משיקה את קולקציית סתיו חורף 2013-4 לנשים ומחזקת את המגמה של חדירה והרחבת הדגמים האופנתיים בשילוב נוחות הודות לחומר ה"קרוסלייט" הייחודי לחברה. כל זאת, תוך שימת דגש על עיצוב חכם, בהשראות שונות, המעניק לנעליים מראה חדשני, אופנתי ועדכני.
הדגמים, העונה יותר מכל עונה קודמת, מתאימים לכל שעות היום. בקטגוריית הנעליים ניתן למצוא מגוון דגמים בעלי צללית אופנתית ביניהם, מוקסינים בשני צבעים עליזים, נעלי סירה בשילוב אלמנטים של שרשרת בקדמת הנעל, עם הדפסים ספארי (מנומר, זברה), וכאלו עם עקב פלטפורמה המשלבים צבע פנינה ושחור, בז' וחום ועוד. בנוסף נעלי סניקרס ספורטיביות בעיצוב מדליק וקלות משקל.
בקטגוריית המגפיים ניתן למצוא מגפי עקב פלטפורמה בשילוב עור עימן ניתן ללכת לעבודה, לבילוי הלילי ולאירועים חגיגיים, מגפיים לימים הקרים עם ריפוד פרווה פנימי וחלק עליון זמש רך המשלב צמר סרוג וקרוסלייט, מגפיים עם ביטנה בעלת הדפס צבעוני כך שניתן לקפל את החלק העליון וליהנות ממראה שונה.
הצבעים השולטים בחורף זה הם צבעים חמים למראה: אספרסו, אגוז, צדף ובג' וכן צבעים צבעוניים יותר כגון: דליה, פוקסיה וירוק וולט.
מחירים : החל מ- 220-600 ש'.
להשיג ברשת חנויות CROCS ברחבי הארץ ובחנויות האינטרנט: www.crocs.co.il, ו- www.carrot.co.il (חנות היבואן ומותגים נוספים)
הצטרפו לדף הפייסבוק שלי: http://www.facebook.com/Ok.Hadar






