כמיטב המסורת, גם השנה, בשנה השביעית ברציפות, תערוך רשת האופנה "גולברי" GOLBARY מופע המשלב מוזיקה ואופנה באמפיתאטרון קיסריה.
השנה, לרגל השקת קולקציית סתיו-חורף 2015-16 תערוך החברה מופע מלא של להקת משינה האגדית, החוגגת השנה 30 שנות יצירה, יחד עם תצוגת אופנה בכיכובה של איילת זורר, פרזנטורית החברה.
האירוע יערך ביום שני ה-7.9 בשעה 19.00 ויכלול 4,000 מקומות ישיבה.
תצוגת האופנה של גולברי GOLBARY נחשבת לאחת מתצוגות האופנה הגדולות, המדוברות והמוערכות בארץ.
השנה תכלול תצוגת האופנה 50 דוגמניות מובילות שיחשפו את הקולקציה החדשה יחד עם פרזנטורית המותג מזה 11 עונות – הכוכבת ההוליוודית איילת זורר.
לאירוע יוזמנו גם בכירי המשק והכלכלה, מובילי דעת קהל ואושיות אופנה. בעבר, אירחה גולברי באמפיתיאטרון בקיסריה את הזמר אייל גולן, שלומי שבת, עידן רייכל , ישי לוי, להקת אתניקס, משה פרץ, שירי מימון ושמעון בוסקילה ועוד.
לקוחות רשת גולברי יהנו מהטבה בלעדית – פרטים בחנויות.
מכירת הכרטיסים תחל מה – 1.8.2015 בכל סניפי גולברי ברחבי הארץ.
רשת GOLBARY נמצאת בבעלות משפחת גולברי. GOLBARY חרטה על דגלה מתן פתרונות אופנתיים ללקוחותיה, תוך שמירה קפדנית על רמת האיכות הגבוהה ביותר.
לאתר גולברי: https://www.golbary.co.il/
הצטרפו לדף הפייסבוק שלי: https://www.facebook.com/hadar.oknin